Art of cooking
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Σπιτική κέτσαπ

Πήγαινε κάτω

Σπιτική κέτσαπ Empty Σπιτική κέτσαπ

Δημοσίευση  Admin Κυρ 3 Ιουν - 6:26

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Υλικά

2 κ.σ. ελαιόλαδο
3 μέτρια κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
600 γραμμ. ντομάτες ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο
3/4 φλ. τσαγιού ξίδι
3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 κ.γλ. μουστάρδα
1/2 κ.γλ. μπαχάρι σε σκόνη
1/2 κ.γλ. γαρίφαλο σε σκόνη
1/2 κ.γλ. αλάτι
1/2 κ.γλ. πιπέρι


Εκτέλεση


1. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο και σε χαμηλή φωτιά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να
γυαλίσει, για 3΄-4΄. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη
την κατσαρόλα για 30΄. Πολτοποιούμε την κέτσαπ στο μίξερ.

2. Την περνάμε από λεπτό σουρωτήρι και την ξαναβράζουμε για άλλα 30΄σε χαμηλή φωτιά
μέχρι να πυκνώσει. Τη δια­τηρούμε στο ψυγείο.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 862
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

https://cooking.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης