Art of cooking
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ρεβιθαδα σιφνεικη πανωστριασ

Πήγαινε κάτω

Ρεβιθαδα σιφνεικη πανωστριασ Empty Ρεβιθαδα σιφνεικη πανωστριασ

Δημοσίευση  Admin Κυρ 17 Ιαν - 23:23

ΡΕΒΙΘΑΔΑ ΣΙΦΝΕΪΚΗ ΠΑΝΩΣΤΡΙΑΣ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για 6 άτομα

½ κιλό ρεβίθια (μουσκεμένα για 8 ώρες)
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι

Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα ρεβίθια μέσα στο ειδικό πήλινο σκεύος. Ρίχνομε τα κρεμμύδια, το αλάτι, το ελαιόλαδο και νερό έως ότου σκεπαστούν τα ρεβίθια και λίγο παραπάνω.
Κλείνομε το πήλινο σκεύος με το καπάκι του και ψήνομε τη ρεβιθάδα στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και έπειτα χαμηλώνομε τη θερμοκρασία στους 80-90 βαθμούς και ψήνομε για άλλες 7 ώρες.
Σερβίρεται ζεστή με λίγο λεμόνι.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 862
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

https://cooking.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης