Φρικασε με Ραδικια η Αντιδια και Κουνελι
Σελίδα 1 από 1
Φρικασε με Ραδικια η Αντιδια και Κουνελι
ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΡΑΔΙΚΙΑ Ή ΑΝΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΕΛΙ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΥΛΙΚΑ
Για 6 άτομα
1 κουνέλι όχι πολύ μεγάλο
1 κιλό ραδίκια γλυκά ή αντίδια
1/2 φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 αυγά
1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Πλένετε και τεμαχίζετε το κουνέλι. Σε μια βαθιά κατσαρόλα το τσιγαρίζετε με το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι, έως ότου αρχίσουν να ροδοκοκκινίζουν ελαφρά.
2. Ρίχνετε μιάμιση φλιτζ. τσαγ. νερό, το αλάτι, σκεπάζετε και ψήνετε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Προσθέτετε τα ραδίκια, τα οποία αν είναι μεγάλα τα κόβετε στα δύο, δύο φλιτζάνες νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 25 λεπτά περίπου στους 150 βαθμούς.
3. Χτυπάτε πολύ καλά με το ειδικό σύρμα τα αυγά και προσθέτετε αργά και σταδιακά, ώστε να μην “κόψει”, το χυμό λεμονιού και σάλτσα από το φαγητό. Κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνετε το φαγητό να “ξεκουραστεί” για 6 λεπτά, πριν του προσθέσετε το αυγολέμονο.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
Εκτέλεση
Για 6 άτομα
1 κουνέλι όχι πολύ μεγάλο
1 κιλό ραδίκια γλυκά ή αντίδια
1/2 φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 αυγά
1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Πλένετε και τεμαχίζετε το κουνέλι. Σε μια βαθιά κατσαρόλα το τσιγαρίζετε με το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι, έως ότου αρχίσουν να ροδοκοκκινίζουν ελαφρά.
2. Ρίχνετε μιάμιση φλιτζ. τσαγ. νερό, το αλάτι, σκεπάζετε και ψήνετε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Προσθέτετε τα ραδίκια, τα οποία αν είναι μεγάλα τα κόβετε στα δύο, δύο φλιτζάνες νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 25 λεπτά περίπου στους 150 βαθμούς.
3. Χτυπάτε πολύ καλά με το ειδικό σύρμα τα αυγά και προσθέτετε αργά και σταδιακά, ώστε να μην “κόψει”, το χυμό λεμονιού και σάλτσα από το φαγητό. Κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνετε το φαγητό να “ξεκουραστεί” για 6 λεπτά, πριν του προσθέσετε το αυγολέμονο.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΥΛΙΚΑ
Για 6 άτομα
1 κουνέλι όχι πολύ μεγάλο
1 κιλό ραδίκια γλυκά ή αντίδια
1/2 φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 αυγά
1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Πλένετε και τεμαχίζετε το κουνέλι. Σε μια βαθιά κατσαρόλα το τσιγαρίζετε με το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι, έως ότου αρχίσουν να ροδοκοκκινίζουν ελαφρά.
2. Ρίχνετε μιάμιση φλιτζ. τσαγ. νερό, το αλάτι, σκεπάζετε και ψήνετε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Προσθέτετε τα ραδίκια, τα οποία αν είναι μεγάλα τα κόβετε στα δύο, δύο φλιτζάνες νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 25 λεπτά περίπου στους 150 βαθμούς.
3. Χτυπάτε πολύ καλά με το ειδικό σύρμα τα αυγά και προσθέτετε αργά και σταδιακά, ώστε να μην “κόψει”, το χυμό λεμονιού και σάλτσα από το φαγητό. Κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνετε το φαγητό να “ξεκουραστεί” για 6 λεπτά, πριν του προσθέσετε το αυγολέμονο.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
Εκτέλεση
Για 6 άτομα
1 κουνέλι όχι πολύ μεγάλο
1 κιλό ραδίκια γλυκά ή αντίδια
1/2 φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 αυγά
1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Πλένετε και τεμαχίζετε το κουνέλι. Σε μια βαθιά κατσαρόλα το τσιγαρίζετε με το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι, έως ότου αρχίσουν να ροδοκοκκινίζουν ελαφρά.
2. Ρίχνετε μιάμιση φλιτζ. τσαγ. νερό, το αλάτι, σκεπάζετε και ψήνετε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Προσθέτετε τα ραδίκια, τα οποία αν είναι μεγάλα τα κόβετε στα δύο, δύο φλιτζάνες νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 25 λεπτά περίπου στους 150 βαθμούς.
3. Χτυπάτε πολύ καλά με το ειδικό σύρμα τα αυγά και προσθέτετε αργά και σταδιακά, ώστε να μην “κόψει”, το χυμό λεμονιού και σάλτσα από το φαγητό. Κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνετε το φαγητό να “ξεκουραστεί” για 6 λεπτά, πριν του προσθέσετε το αυγολέμονο.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης