Ραβανί με αμύγδαλο και μαστίχα και παγωτό
Σελίδα 1 από 1
Ραβανί με αμύγδαλο και μαστίχα και παγωτό
Υλικά
250γρ. σπορέλαιο
200γρ. ζάχαρη
200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
4 αυγά
½ κ.γ μαστίχα τριμμένη
1 βανίλια
Ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι (1/2 κούπα)
½ κ.σ σόδα μαγειρική
350γρ. σιμιγδάλι ψιλό
100γρ. αμύγδαλο λευκό σε σκόνη
2κ.γ μπέικν πάουντερ
¼ κ.γ. αλάτι
Για το σιρόπι
300γρ. ζάχαρη
600γρ. νερό
Χυμό από 1 λεμόνι
1 βανίλια
100γρ. λικέρ μαστίχας
Παγωτό βανίλια ή γιαούρτι
250γρ. σπορέλαιο
200γρ. ζάχαρη
200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
4 αυγά
½ κ.γ μαστίχα τριμμένη
1 βανίλια
Ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι (1/2 κούπα)
½ κ.σ σόδα μαγειρική
350γρ. σιμιγδάλι ψιλό
100γρ. αμύγδαλο λευκό σε σκόνη
2κ.γ μπέικν πάουντερ
¼ κ.γ. αλάτι
Για το σιρόπι
300γρ. ζάχαρη
600γρ. νερό
Χυμό από 1 λεμόνι
1 βανίλια
100γρ. λικέρ μαστίχας
Παγωτό βανίλια ή γιαούρτι
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|