Art of cooking
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γουρουνοπουλο με σιταρι

Πήγαινε κάτω

Γουρουνοπουλο με σιταρι Empty Γουρουνοπουλο με σιταρι

Δημοσίευση  Admin Κυρ 17 Ιαν - 23:12

ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΥΛΙΚΑ
για 6 άτομα

1,5 κιλό γουρουνόπουλο γάλακτος (μικρό με λεπτή πέτσα)
3 ώριμες κόκκινες ντομάτες χοντροκομμένες
1 μικρό κρεμμύδι ολόκληρο (καθαρισμένο)
7 φλιτζ. τσαγ. ζωμός
3 φλιτζ. στάρι
1,5 κουτ. σούπ. βούτυρο (αγνό)

Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε στην κατσαρόλα μέσα σε νερό (το νερό να το σκεπάζει). Όταν βράσει το ξαφρίζουμε. Μετά ρίχνουμε τις ντομάτες και το κρεμμυδάκι. Το σκεπάζουμε μέχρι να ψηθεί. Σε 1 ώρα είναι έτοιμο.
Βγάζουμε το κρέας, παίρνουμε το ζωμό, τον σουρώνουμε, τον μετράμε (αναλογία 3,5 ζωμός, 1 στάρι). Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά, όταν βράσει ρίχνουμε το στάρι και ανακατώνουμε συνεχώς. Μετά από 25 λεπτά είναι έτοιμο. Βάζουμε 1,5 κουταλιά αγνό βούτηρο και σε μια άλλη κατσαρόλα το «καίμε» και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το σιτάρι.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 862
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

https://cooking.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης