Art of cooking
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Τηγανια με πρασο και φετα

Πήγαινε κάτω

Τηγανια με πρασο και φετα Empty Τηγανια με πρασο και φετα

Δημοσίευση  Admin Κυρ 17 Ιαν - 23:07

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΥΛΙΚΑ
1,5 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο κομμένο σε μπουκιές
1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2 – 3 εκ.
3-4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
½ φλιτζ. τσαγ. τυρί φέτα
αλάτι
πιπέρι
ελάχιστη ρίγανη
½ κούπα λεμόνι

Εκτέλεση
Βάζετε το κρέας στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοτηγανίζετε το χοιρινό μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει από όλες τις πλευρές για 30 λεπτά περίπου .
Έπειτα ρίχνετε τα πράσα μαζί με ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό, αλατοπιπέρωνετε, ανακατεύετε, σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 10 λεπτά.
Στο τέλος ρίχνετε το λεμόνι, την ρίγανη την τριμμένη φέτα και αφήνετε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3-4 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 862
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

https://cooking.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης