Τηγανια με πρασο και φετα
Σελίδα 1 από 1
Τηγανια με πρασο και φετα
ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΥΛΙΚΑ
1,5 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο κομμένο σε μπουκιές
1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2 – 3 εκ.
3-4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
½ φλιτζ. τσαγ. τυρί φέτα
αλάτι
πιπέρι
ελάχιστη ρίγανη
½ κούπα λεμόνι
Εκτέλεση
Βάζετε το κρέας στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοτηγανίζετε το χοιρινό μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει από όλες τις πλευρές για 30 λεπτά περίπου .
Έπειτα ρίχνετε τα πράσα μαζί με ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό, αλατοπιπέρωνετε, ανακατεύετε, σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 10 λεπτά.
Στο τέλος ρίχνετε το λεμόνι, την ρίγανη την τριμμένη φέτα και αφήνετε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3-4 λεπτά πριν το σερβίρετε.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΥΛΙΚΑ
1,5 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο κομμένο σε μπουκιές
1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2 – 3 εκ.
3-4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
½ φλιτζ. τσαγ. τυρί φέτα
αλάτι
πιπέρι
ελάχιστη ρίγανη
½ κούπα λεμόνι
Εκτέλεση
Βάζετε το κρέας στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοτηγανίζετε το χοιρινό μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει από όλες τις πλευρές για 30 λεπτά περίπου .
Έπειτα ρίχνετε τα πράσα μαζί με ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό, αλατοπιπέρωνετε, ανακατεύετε, σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 10 λεπτά.
Στο τέλος ρίχνετε το λεμόνι, την ρίγανη την τριμμένη φέτα και αφήνετε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3-4 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης