Art of cooking
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Λάχανο Γιαχνί

Πήγαινε κάτω

Λάχανο Γιαχνί Empty Λάχανο Γιαχνί

Δημοσίευση  Admin Παρ 17 Ιαν - 14:19

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Υλικά:
2 κιλά λάχανο
2-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι
2 φλυτζάνια του τσαγιού πολτό ντομάτας
2 γαρύφαλα
1 φύλλο δάφνης
αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη


Εκτέλεση:

Αφαιρείτε από το λάχανο τα σκληρά φύλλα και κοτσάνια και το κάβετε. Το ζεματάτε και το στραγγίζετε.
Σωτάρετε με το λάδι, το κρεμμύδι για 5 λεπτά και προσθέστε τον πολτό ντομάτας, τα γαρύφαλα και το φύλλο δάφνης.
Aφήνετε τη σάλτσα να βράσει 15 λεπτά και ρίχνετε το ζεματισμένο λάχανο, αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη.
Το βράζετε ώσπου να μαλακώσει και η σάλτσα του να πήξει και το σερβίρετε σκέτο ή με λουκάνικα.

Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 862
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

https://cooking.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης