Λάχανο Γιαχνί
Σελίδα 1 από 1
Λάχανο Γιαχνί
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Υλικά:
2 κιλά λάχανο
2-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι
2 φλυτζάνια του τσαγιού πολτό ντομάτας
2 γαρύφαλα
1 φύλλο δάφνης
αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Αφαιρείτε από το λάχανο τα σκληρά φύλλα και κοτσάνια και το κάβετε. Το ζεματάτε και το στραγγίζετε.
Σωτάρετε με το λάδι, το κρεμμύδι για 5 λεπτά και προσθέστε τον πολτό ντομάτας, τα γαρύφαλα και το φύλλο δάφνης.
Aφήνετε τη σάλτσα να βράσει 15 λεπτά και ρίχνετε το ζεματισμένο λάχανο, αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη.
Το βράζετε ώσπου να μαλακώσει και η σάλτσα του να πήξει και το σερβίρετε σκέτο ή με λουκάνικα.
Υλικά:
2 κιλά λάχανο
2-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι
2 φλυτζάνια του τσαγιού πολτό ντομάτας
2 γαρύφαλα
1 φύλλο δάφνης
αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Αφαιρείτε από το λάχανο τα σκληρά φύλλα και κοτσάνια και το κάβετε. Το ζεματάτε και το στραγγίζετε.
Σωτάρετε με το λάδι, το κρεμμύδι για 5 λεπτά και προσθέστε τον πολτό ντομάτας, τα γαρύφαλα και το φύλλο δάφνης.
Aφήνετε τη σάλτσα να βράσει 15 λεπτά και ρίχνετε το ζεματισμένο λάχανο, αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη.
Το βράζετε ώσπου να μαλακώσει και η σάλτσα του να πήξει και το σερβίρετε σκέτο ή με λουκάνικα.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|