Art of cooking
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες

Πήγαινε κάτω

Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες Empty Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες

Δημοσίευση  Admin Τετ 11 Νοε - 6:27

Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες

Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες
1 ποτήρι άσπρο κρασί αρετσίνωτο
1 κούπα λάδι
Αλάτι
Πιπέρι


Για ποτό προτείνουμε:

-Ερυθρός ξηρός
-Λευκός ξηρός


Ετοιμασία

Σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι τηγανίζουμε τις μπριζόλες και όταν ροδίσουν και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε με ζεστό νερό και τις αφήνουμε να βράσουν.
Οταν γίνουν (και φύγει όλο το νερό τους τις σβήνουμε με το κρασί και κλείνουμε αμέσως το καπάκι.
Σε μερικά λεπτά προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και σερβίρουμε.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 862
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

https://cooking.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης