Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες
Σελίδα 1 από 1
Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες
Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες
Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες
1 ποτήρι άσπρο κρασί αρετσίνωτο
1 κούπα λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Για ποτό προτείνουμε:
-Ερυθρός ξηρός
-Λευκός ξηρός
Ετοιμασία
Σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι τηγανίζουμε τις μπριζόλες και όταν ροδίσουν και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε με ζεστό νερό και τις αφήνουμε να βράσουν.
Οταν γίνουν (και φύγει όλο το νερό τους τις σβήνουμε με το κρασί και κλείνουμε αμέσως το καπάκι.
Σε μερικά λεπτά προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και σερβίρουμε.
Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες
1 ποτήρι άσπρο κρασί αρετσίνωτο
1 κούπα λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Για ποτό προτείνουμε:
-Ερυθρός ξηρός
-Λευκός ξηρός
Ετοιμασία
Σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι τηγανίζουμε τις μπριζόλες και όταν ροδίσουν και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε με ζεστό νερό και τις αφήνουμε να βράσουν.
Οταν γίνουν (και φύγει όλο το νερό τους τις σβήνουμε με το κρασί και κλείνουμε αμέσως το καπάκι.
Σε μερικά λεπτά προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και σερβίρουμε.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης