Art of cooking
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Παραδοσιακό μοσχάρι στην κατσαρόλα

Πήγαινε κάτω

Παραδοσιακό μοσχάρι στην κατσαρόλα Empty Παραδοσιακό μοσχάρι στην κατσαρόλα

Δημοσίευση  Admin Παρ 29 Απρ - 8:25

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]


Συστατικά

1 κιλό ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
300 γρ πράσινες τσίλι πιπεριές
2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
2 κ.γ κύμινο
1 κ.γ ρίγανη
3 σκελίδες σκόρδο
750 γρ μοσχαρίσιο κρέας σε μερίδες
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 ½ φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
2 κονσέρβες μαύρα φασόλια στραγγισμένα
Cheddar με χαμηλά λιπαρά


Τρόπος μαγειρέματος

•1- Σε μια κατσαρόλα ανακάτεψε τις ντομάτες, τον ζωμό λαχανικών, το chili, το κύμινο, τη ρίγανη και το σκόρδο.
•2- Ανακάτεψε στο μείγμα αυτο των μπαχαρικών το κρέας, το κρεμμύδι, το σέλερι και την πιπεριά.
•3- Σκέπασε και ψήσε σε χαμηλή φωτιά για 8 με 10 ώρες.
•4- Πρόσθεσε τα φασόλια, σκέπασε και άφησε το φαγητό για άλλα 15 λεπτά.
•5- Μοίρασε στα πιάτα και σέρβιρε με cheddar
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 862
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

https://cooking.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης