Παραδοσιακό μοσχάρι στην κατσαρόλα
Σελίδα 1 από 1
Παραδοσιακό μοσχάρι στην κατσαρόλα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Συστατικά
1 κιλό ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
300 γρ πράσινες τσίλι πιπεριές
2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
2 κ.γ κύμινο
1 κ.γ ρίγανη
3 σκελίδες σκόρδο
750 γρ μοσχαρίσιο κρέας σε μερίδες
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 ½ φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
2 κονσέρβες μαύρα φασόλια στραγγισμένα
Cheddar με χαμηλά λιπαρά
Τρόπος μαγειρέματος
•1- Σε μια κατσαρόλα ανακάτεψε τις ντομάτες, τον ζωμό λαχανικών, το chili, το κύμινο, τη ρίγανη και το σκόρδο.
•2- Ανακάτεψε στο μείγμα αυτο των μπαχαρικών το κρέας, το κρεμμύδι, το σέλερι και την πιπεριά.
•3- Σκέπασε και ψήσε σε χαμηλή φωτιά για 8 με 10 ώρες.
•4- Πρόσθεσε τα φασόλια, σκέπασε και άφησε το φαγητό για άλλα 15 λεπτά.
•5- Μοίρασε στα πιάτα και σέρβιρε με cheddar
Συστατικά
1 κιλό ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
300 γρ πράσινες τσίλι πιπεριές
2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
2 κ.γ κύμινο
1 κ.γ ρίγανη
3 σκελίδες σκόρδο
750 γρ μοσχαρίσιο κρέας σε μερίδες
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 ½ φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
2 κονσέρβες μαύρα φασόλια στραγγισμένα
Cheddar με χαμηλά λιπαρά
Τρόπος μαγειρέματος
•1- Σε μια κατσαρόλα ανακάτεψε τις ντομάτες, τον ζωμό λαχανικών, το chili, το κύμινο, τη ρίγανη και το σκόρδο.
•2- Ανακάτεψε στο μείγμα αυτο των μπαχαρικών το κρέας, το κρεμμύδι, το σέλερι και την πιπεριά.
•3- Σκέπασε και ψήσε σε χαμηλή φωτιά για 8 με 10 ώρες.
•4- Πρόσθεσε τα φασόλια, σκέπασε και άφησε το φαγητό για άλλα 15 λεπτά.
•5- Μοίρασε στα πιάτα και σέρβιρε με cheddar
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης