Παντζαροσαλάτα
Σελίδα 1 από 1
Παντζαροσαλάτα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Υλικά
500 γραμμάρια παντζάρια (περίπου 4 κεφάλια)
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο ή περασμένο στην πρέσα
περίπου 250 γραμμάρια γιαούρτι 2%
περίπου 3 κουταλίες της σούπας μαγιονέζα
2 καπάκια ξύδι
1 1/2 χούφτα καρύδια ψιλοκομμένα
αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα παντζάρια, όταν κρυώσουν τα περνάω στον τρίφτη στο χοντρό. Προσθέτω το σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο ή καλύτερα περασμένο στην πρέσα. Βάζω το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το ξύδι, αλατίζω και ανακατεύω. Η ποσότητα γιαουρτιού μαγιονέζας μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα γούστα του καθένα. Τέλος βάζω και το καρυδάκι ψιλοκομμένο, ανακατεύω και έτοιμη η παντζαροσαλάτα μας για να μπει στο ψυγείο και να φαγωθεί.
Υλικά
500 γραμμάρια παντζάρια (περίπου 4 κεφάλια)
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο ή περασμένο στην πρέσα
περίπου 250 γραμμάρια γιαούρτι 2%
περίπου 3 κουταλίες της σούπας μαγιονέζα
2 καπάκια ξύδι
1 1/2 χούφτα καρύδια ψιλοκομμένα
αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα παντζάρια, όταν κρυώσουν τα περνάω στον τρίφτη στο χοντρό. Προσθέτω το σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο ή καλύτερα περασμένο στην πρέσα. Βάζω το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το ξύδι, αλατίζω και ανακατεύω. Η ποσότητα γιαουρτιού μαγιονέζας μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα γούστα του καθένα. Τέλος βάζω και το καρυδάκι ψιλοκομμένο, ανακατεύω και έτοιμη η παντζαροσαλάτα μας για να μπει στο ψυγείο και να φαγωθεί.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης