Art of cooking
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Παντζαροσαλάτα

Πήγαινε κάτω

Παντζαροσαλάτα Empty Παντζαροσαλάτα

Δημοσίευση  Admin Δευ 14 Μαρ - 6:44

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]


Υλικά


500 γραμμάρια παντζάρια (περίπου 4 κεφάλια)
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο ή περασμένο στην πρέσα
περίπου 250 γραμμάρια γιαούρτι 2%
περίπου 3 κουταλίες της σούπας μαγιονέζα
2 καπάκια ξύδι
1 1/2 χούφτα καρύδια ψιλοκομμένα
αλάτι

Εκτέλεση


Βράζουμε τα παντζάρια, όταν κρυώσουν τα περνάω στον τρίφτη στο χοντρό. Προσθέτω το σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο ή καλύτερα περασμένο στην πρέσα. Βάζω το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το ξύδι, αλατίζω και ανακατεύω. Η ποσότητα γιαουρτιού μαγιονέζας μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα γούστα του καθένα. Τέλος βάζω και το καρυδάκι ψιλοκομμένο, ανακατεύω και έτοιμη η παντζαροσαλάτα μας για να μπει στο ψυγείο και να φαγωθεί.


Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 862
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

https://cooking.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης