Art of cooking
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Καρμπονάρα

Πήγαινε κάτω

Καρμπονάρα Empty Καρμπονάρα

Δημοσίευση  Admin Δευ 14 Δεκ - 11:55

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Υλικά
450 γρ. μακαρόνια (σπαγγέτι)
350 γρ. μπέικον (ψαχνό) ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
25 γρ. βούτυρο
5 κουταλιές άσπρο κρασί
3 αυγά
75 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι


Ιταλική κουζίνα
Γρήγορη ετοιμασία



Ετοιμασία

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε το μπέικον, το σκόρδο και το κρεμμύδι για 4 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε την σάλτσα στην φωτιά για άλλα 4 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και αλάτι και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά.
Στραγγίζουμε τα μακαρόνια, τα ρίχνουμε στο τηγάνι ενώ παραμένει ζεστό και προσθέτουμε τα αυγά (αφού πρώτα τα χτυπήσουμε με την παρμεζάνα).
Τα ανακατεύουμε ώστε να αλειφθεί παντού το αυγό και να ψηθεί λίγο.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 862
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

https://cooking.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης