Τι σημαίνει ένα φως που αναβοσβήνει σε μια μέση Motherboard

Πήγαινε κάτω

Τι σημαίνει ένα φως που αναβοσβήνει σε μια μέση Motherboard

Δημοσίευση  Admin Την / Το Τετ 27 Αυγ - 12:12

Ακριβώς όπως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη , όλες τις συσκευές με λουρί υπολογιστή με μια μητρική πλακέτα . Όμως, ενώ όλοι οι μητρικές έχουν αυτό το γεγονός από κοινού, μπορούν επίσης να διαφέρουν σημαντικά . Κάθε μητρική πλακέτα έχει διαφορετικές προδιαγραφές , ανάλογα με τον κατασκευαστή , το μέγεθος της μητρικής πλακέτας και φυσική διαμόρφωσή του. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος , ένα φως που αναβοσβήνει σε μια μητρική πλακέτα μπορεί να σημάνει ενδεχομένως διαφορετικά πράγματα .

Τροφοδοτικό

Κάθε υπολογιστής έχει μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος , η οποία λαμβάνει ισχύ AC από τον τοίχο και να το μετατρέπει σε ρεύμα DC που χρησιμοποιείται από τον υπολογιστή . Η παροχή ισχύος , όπως τα περισσότερα πράγματα σε έναν υπολογιστή , συνδέεται με τη μητρική πλακέτα . Σε ορισμένες μητρικές πλακέτες , όπως αυτά που βρέθηκαν σε πολλούς υπολογιστές Dell , ένα φως που αναβοσβήνει στη μητρική πλακέτα ένδειξη κακής τροφοδοσίας . Αν ο υπολογιστής σας δεν θα ανάψουν , αλλά θα παρατηρήσετε ένα φως που αναβοσβήνει στη μητρική πλακέτα , οι πιθανότητες είναι ότι έχετε μια κακή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος . Πριν αγοράσετε ένα τροφοδοτικό αντικατάστασης , πάρτε παράγοντας της μορφή (όπως ATX ή BTX ) λαμβάνονται υπόψη , καθώς και την ισχύ του και τις φυσικές διαστάσεις .

Εικόνων RAM

άλλη πιθανή αιτία για ένα φως που αναβοσβήνει στην μητρική σας μπορεί να είναι κακή μνήμη RAM . RAM σας μπορεί να είναι διεφθαρμένη , ή ενδεχομένως ακόμα και κάθονται σωστά ( δεν πιεστεί σταθερά και με ασφάλεια στην υποδοχή του στη μητρική πλακέτα ) . Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι έχετε προσθέσει το λάθος είδος της μνήμης RAM , όταν έχετε εγκαταστήσει διαφορετικό ραβδί . Για παράδειγμα , εάν η μητρική σας παίρνει SIMM ( ενιαία μονάδα μνήμης inline ) RAM , και έχετε αγοράσει ένα DIMM ( dual inline μονάδα μνήμης ) της κάρτας , τότε είτε δεν θα ταιριάζει σωστά ή δεν θα αναγνωρίζεται από τη μητρική πλακέτα . Αν , όμως , έχετε ποτέ δεν αντικατασταθεί ή προστεθεί RAM , τότε αυτό δεν είναι πιθανό να είναι το πρόβλημά σας .


Front

Πολλοί πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών USB
Η έχουν θύρες USB που βρίσκονται στα μέτωπα και τις πλάτες των περιπτώσεων . Επειδή οι ​​θύρες USB στο μπροστινό μέρος να χρησιμοποιείται πιο συχνά από ό, τι αυτά στο πίσω μέρος ( που οφείλονται σε εξωτερικές συσκευές που τράβηξε μέσα και έξω από τα λιμάνια πιο συχνά ) , διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθει βλάβες . Σε ορισμένες περιπτώσεις , μια κατεστραμμένη μπροστινή θύρα USB μπορεί να προκαλέσει ένα φως που αναβοσβήνει σε μια μητρική και μπορεί ακόμη και να αποτρέψει τον υπολογιστή σας από την εκκίνηση . Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα , μπορείτε απλά να αποσυνδέσετε το καλώδιο που συνδέει το μπροστινό USB με τη μητρική πλακέτα . Ξεκινήστε τον υπολογιστή και πάλι , με την μπροστινή USB αποσυνδέθηκε , για να δούμε αν το φως εξακολουθεί να αναβοσβήνει .


Εικόνων πάρει συγκεκριμένες απαντήσεις

Επειδή κάθε motherboard είναι διαφορετική , διαφορετικούς κωδικούς σημαίνει διαφορετικά πράγματα . Για παράδειγμα , εάν η Hewlett - Packard laptop σας δεν θα ξεκινήσει και εκπέμπει τρία μπιπ , όταν προσπαθείτε να το ενεργοποιήσετε , αυτό θα σημαίνει κάτι διαφορετικό από ό, τι ένα Dell που σας δίνει το ίδιο σήμα . Ο μόνος τρόπος να γνωρίζουμε ακριβώς τι προκαλεί η μητρική σας να αναβοσβήνει είναι να κοιτάξουμε στο εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη . Θα πρέπει να υπάρχει μια λίστα με κωδικούς σφαλμάτων εκεί . Αν όχι , ίσως να μπορείτε να τα βρείτε σε απευθείας σύνδεση . Ωστόσο , εάν δεν μπορείτε ακόμα να βρείτε τις απαντήσεις , μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με ένα κατάστημα επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις απαντήσεις . Πείτε την τεχνολογία για το πρόβλημά σας , καθώς και όλες τις λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων έχετε προσπαθήσει .

avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 862
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://cooking.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης