Γάβρος τηγανητός
Σελίδα 1 από 1
Γάβρος τηγανητός
Υλικά
1 1/2 κιλό γάβρος ή άλλο μικρό ψάρι
Για ποτό προτείνουμε:
-Ρετσίνα
-Λευκός ξηρός
Ετοιμασία
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια.
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα ψάρια.
Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι σε δυνατή φωτιά και όταν το λάδι κάψει καλά ρίχνουμε τα ψάρια για μερικά λεπτά.
Οταν ροδίσουν τα βγάζουμε με μία κουτάλα τρυπητή και τα σερβίρουμε ζεστά με λεμόνι.
1 1/2 κιλό γάβρος ή άλλο μικρό ψάρι
Για ποτό προτείνουμε:
-Ρετσίνα
-Λευκός ξηρός
Ετοιμασία
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια.
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα ψάρια.
Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι σε δυνατή φωτιά και όταν το λάδι κάψει καλά ρίχνουμε τα ψάρια για μερικά λεπτά.
Οταν ροδίσουν τα βγάζουμε με μία κουτάλα τρυπητή και τα σερβίρουμε ζεστά με λεμόνι.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|