Art of cooking
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Στρούντελ πατάτας

Πήγαινε κάτω

Στρούντελ πατάτας Empty Στρούντελ πατάτας

Δημοσίευση  Admin Πεμ 13 Μαρ - 6:51

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τι χρειαζόμαστε:

2 φύλλα σφολιάτας
3 φλυτζάνια νερό
2 φλυτζάνια γάλα
1 φάκελο πουρέ πατάτας σε σκόνη
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γρ ψιλοκομμένο μπεικον
2 αυγά
1 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
1/2 φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη
λίγο ελαιόλαδο
λίγο βούτυρο
αλάτι


Πώς το κάνουμε:

Σωτάρετε το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο.
Βράζετε το γάλα και το νερό και μολις βράσουν κατεβάζετε την κατσαρόλα απο τη φωτιά, προσθέτετε ένα κουταλάκι βουτυρο, αλάτι όσο επιθυμείτε και τον πουρέ σε σκόνη και ανακατεύετε μέχρι να γίνει λείο.
Έπειτα προσθέτετε στον πουρε το κρεμμύδι, το μπέικον, τη φρυγανιά, το τυρί και το 1 αυγό και ανακατεύετε καλά.
Ανοιγετε τα φυλλα της σφολιατας, μοιράζετε το μειγμα στα 2 και φτιάχνετε 2 ρολά.
Χτυπάτε το άλλο αυγό και αλείφετε την επιφάνεια της σφολιάτας.
Ψήνετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ψηθεί η σφολιάτα (Περίπου μισή ώρα).
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 862
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

https://cooking.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης